Pentru a vedea preturile trebuie sa fiti autentificat
Azi comanzi, maine ai marfa direct in santierul tau! Oricare ar fi locatia din tara!
Distantieri din plastic

Distantieri din plastic

mai mult
Distantieri din firbrobeton

Distantieri din firbrobeton

mai mult
Distantieri din otel

Distantieri din otel

mai mult
Accesorii pentru cofraje

Accesorii pentru cofraje

mai mult
Scule si echipamente constructii

Scule si echipamente constructii

mai mult
Cataloage

Cataloage

mai mult

Despre noi

TOTUL DESPRE DISTANTIERI

Aici gasiti tot ce v-ar interesa cu privire la distantieri pentru armaturi.Va punem la dispozitie o gama larga de distantieri facuti special pentru a usura pozitionarea fierului, pentru a reduce timpul de executie si surprizele neplacute care apar dupa decofrare!

S.C. HyTech Construct S.R.L., cu sediul in Bucuresti, activeaza de la infiintare in 2008, in domeniul constructiilor si anume producem, importam si comercializam distantieri pentru armaturi, devenind una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul distantierilor pentru armare fier, recunoscuta pentru calitatea produselor si serviciilor sale destinate armarii fierului in constructii civile, edilitare, industriale si de agreement. HyTech Construct asigura un pachet complet si profesionist de servicii aferente produselor comercializate: consultanta tehnica, asistenta tehnica in santier.

Experienta echipei noastre de specialisti pe piata distantierilor pentru armare a fost foarte utila pentru asigurarea de servicii complete clientilor nostri si dezvoltare rapida a activitatii si a societatii HyTech Construct.

 

Pentru oferirea de produse de calitate si servicii de cel mai inalt nivel in domeniu si inbunatatirea permanenta a imaginii pe piata romaneasca, echipa societatii HyTech Construct a perfectionat in timp urmatoarele directii de activitate:

 1. 1.Pregatirea la un nivel cat mai ridicat a personalului in domeniul profesional;
 2. 2.Consultanta de specialitate din partea echipei de tehnicieni cu experienta in domeniu;
 3. 3.Relatii de colaborare flexibile atat cu clientii noi cat si cu cei traditionali care au dus la formarea unor      parteneriate de durata;
 4. 4.Preturi competitive si calitate a produselor promovate;
 5. 5.Stoc in continua crestere si diversificare si termene de livrare scurte;
 6. 6.Stocuri permanent aprovizionate de distantieri;
 7. 7.Certificarea produselor si serviciilor noastre;

 

Lista actualilor furnizori externi, cu care HyTech Construct are relatii comerciale durabile:

Din 2008 avem o stransa colaborare cu Reuss-Seifert GmbH, devenind ulterior in 2009 unic importator pe Romania, iar in 2010 am devenit unic importator pe Romania a celui mai mare producator de distantieri din Europa si anume Nevoga GmbH.

 

In acest moment HyTech Construct are colaborari cu foarte multe firme de top, din domeniul constructiilor care isi desfasoara actvitatea in Romania si Republica Moldova.

Hytech Construction S.R.L. tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare.

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor) urmează este pus direct în aplicare în toate statele membre ale Uniunii Europene, din  data de 25 mai 2018.

Pentru asigurarea unei aplicări unitare a Regulamentului General privind Protecția Datelor, Grupul de Lucru Art. 29 de pe lângă Comisia Europeană a emis Ghidul privind Responsabilul cu protecția datelor (DPO), accesibil la secțiunea specială dedicată Regulamentului General privind Protecția Datelor, la adresa http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1384, accesibilă pe site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

 • Ce fel de date cu caracter personal va folosi firma Hytech Construction?

Orice fel de informație care poate fi utilizată să identifice un individ uman, direct sau indirect, este clasată ca fiind dată cu caracter personal: Nume, Data nașterii,Adresa de domiciliu, Adresa de email, CNP,  Identificarea locației,  Adresa IP, adresa MAC, device ID, Tranzacții online.

 • Unde se stochează toate aceste informații?

Stocarea informatiilor se va face in baza de date a firmei, care ramane confidentiala.

 • Pentru ce se folosesc datele?

Datele vor fi folosite in scopul livrarii produselor la clientii nostri, iar folosirea  acestor date va servi la livrarea marfii la termenul stabilit si adresa mentionata.

 • Cine are acces la aceste date?

Aceste date vor fi accesate doar de angajatii firmei Hytech Construction.

 

Având în vedere modificarea legislației aplicabile în domeniu și intrarea în vigoare a Regulamentului (EU) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016 (GDPR), am actualizat politicile noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru mai multe informații recomandăm consultarea Ghidului privind Responsabilul cu protecția datelor (DPO), accesibil în secțiunea specială privind Noul Regulament de pe site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro.